Sala de conferinţă

Avantajul Pensiunii Romantika*** este, ca se situeaza în centrul tarii, ceea ce permite accesul usor din orice colt al României. Dupa marimea si echipamentele tehnice puse la dispozitie, sala noastra de conferinte ofera posibilitatea organizarii unor întâlniri pentru oameni de afaceri, diferite prezentari si alte întruniri organizate.

Dupa numarul participantilor si tipul întrunirii, aranjam sala de conferinta de 50 de persoane dupa cerinta Dumneavoastra. Echipamentele puse la dispozitie sunt urmatoarele: xerox, fax, microfon, flip-chart, pânza de proiectie, videoproiector si posibilitate pentru internet. Sala este iluminat natural, si se poate accesa si dinspre parcarea pazita. Dupa cerinta servim masa de tip suedez. În pauza va putem servi gustari reci , diferite prajituri, saratele, lânga cafele si diferite bauturi alcoolice sau racoritori. În gradina de vara exista un drink-bar, care sta la dispozitia participantilor la conferinta contra cost.

Daca comsumatia de la restaurant este mai mare, atunci putem negocia valoarea salii de conferinta. Pensiunea Romantika*** promoveaza turismul commercial si de conferinta, lucru indispensabil în dezvoltarea economica rapida a orasului Odorheiu Secuiesc. Întrunirile sunt derulate de catre un personal ospitalier si profesionist. Daca mai vreti alte detalii sau mai multe informatii despre noi, nu ezitati, contactati-ne.