Panzió

Székelyudvarhely belvárosától 2,8 km-re, könnyen megközelíthető helyen, a Csíkszereda fele vezető főúton, a Romantika étterem 10-ik születésnapja alkalmából megnyitottuk a 60 férőhelyes újonnan épített Romantika Panzió***-t.

Szobáink tágasak, ízlésesen berendezettek, hangszigetelt ablakosak, vendégeink kényelmét biztosító bútorzattal, saját zuhanyozós fürdőszobával, a szobából állítható központi fűtéssel, több mint 40 csatornás, műholdas színes TV-vel. A helyiségek pótágyazható - két és háromágyas szobák. Van két tágas apartmanunk is a családdal érkezők számára. A szoba ára tartalmazza a bőséges svédasztalos reggelit.

A vendégek szolgálatára állunk a következő szolgáltatásokkal: értékmegőrző, csomagmegőrző, non-stop recepciós szolgálat, ébresztés, üzenetközvetítés, őrzött parkoló, taxi rendelés, játék- és hajszárító kölcsönzés. Fizetett szolgáltatásaink: telefon, fénymásoló, fax, internetezési lehetőség, konferencia- és kirándulásszervezés.

Saját mosodánk is a vendégek rendelkezésére áll. Ha a gyerekek a szülőkkel egy szobában vannak, akkor 5 éves korig a szállás és az ellátás ingyenes, 10 éves korig kedvezményt kapnak : az étkezés és a szállás felét kell fizessék. 40 személynél nagyobb csoportoknál az idegenvezetés a gépkocsivezető szállása díjmentes. Háromnapos itt-tartózkodásnál az engedmény további 1 Euro/nap/fő.

A félpanzió ára 7 Euro/fő, három fogásos, nagyon bőséges; "à la carte" megrendelésre kívánság szerint, bármilyen ételkülönlegességet elkészítünk, legyen az helyi sajátosság, vagy a nemzetközi konyha igényes remeke.